Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΠΤΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ!



Ένα από τα πλέον γνωστότερα ραπ underground άσματα λέει: "πτού! είσαι μουνόδουλος! πτού! είσαι μουνόδουλος! μουνόδουλος μουνόδουλος! "
Πολύ σοφό και εμπνευσμένο κομμάτι...
Έγινες τελείως γελοίος πραγματικά... Εσύ, αυτός, ο διπλά μου, ο κολλητός μου, εγώ... Όλοι όσοι στο βωμό του "νινιού" πουλάνε ιδανικά και αξίες. Και με μεγάλη θλίψη διαπιστώνω πως τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στις μέρες μας ...
Είναι υποκριτές και άτομα που δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη. Μπορούν να πουλήσουν τον φίλο τους για να ικανοποιήσουν την χάρη που τους ζήτησε η ναζιάρα που γνώρισαν στο δρόμο και δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτή.
Σαφώς και δεν εννοώ τα άτομα που έχουν ερωτευτεί και αγαπούν μία γυναίκα... Όταν υπάρχει έρωτας και αγάπη, ο καλός φίλος καταλαβαίνει ότι είναι φυσικό να δώσει ο άλλος προτεραιότητα στην κοπέλα του. (Φυσικά όμως δεν πρέπει ο ερωτευμένος να ρίξει γράψιμο στην παρέα γιατί τότε καταλήγει στην ομάδα των pslv=pussyslave). Εννοώ τα ατομάκια τα οποία μπορούν να προδώσουν τον καλύτερο τους φίλο μόνο και μόνο επειδή η άλλη έχει βυζιά!
Ακόμα πιο θλιβέρο βέβαια είναι το να είναι κάποιος μουνοβοσκός, δηλάδη να προσέχει το "νινί" μέχρι να έρθει ο λύκος να το φάει. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν "οι καλοί φίλοι" οι οποίοι όμως "βλέπουν διαφορετικά τις φίλες τους" και τους γίνονται τσιμπούρια. Διακρίνονται από το πόσο γυαλίζει το μάτι τους και από το σάλιο που κοντεύει να φτάσει το φερμουάρ του παντελονιού τους. Η μεγαλύτερη πλάκα με δαύτους είναι ότι το παίζουν και "γκουσγκούνηδες" και κάνουν λες και αλλάζουν τις κοπέλες σαν τις γραβάτες.
Αυτές οι δύο ομάδες υπάρχουν και παραυπάρχουν. Και πολύ μάλιστα. Και το τραγικό ( κατά την γνώμη μου) είναι πως δεν έχουν πέραση καθώς (πάλι κατά την γνώμη μου :P) οι γυναίκες προτιμούν πιο πολύ τους ζόρικους άντρες.
Η αλήθεια είναι πως όλοι κατά καιρούς έχουμε περάσει από κάποια από τις παραπάνω ομάδες. Το θέμα είναι να καταλάβει ο κάθε ένας πόσο μαλάκας ήταν και να γίνει επιτέλους άντρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: